Valuta:

Verzenden & retouren

´╗┐Retourbeleid
Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. Retourneren of uitwisseling is toegestaan, mits de klant het product heeft gekocht via onze postorder, callcenter of website en het is binnen 30 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.

Voordat u goederen terugstuurt, kunt u eerst contact met ons opnemen om de problemen te bespreken die 90% van de tijd hebben, zodat we het probleem kunnen oplossen zonder dat u iets terug hoeft te verzenden.

Retourbeleid
Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd. Vuile artikelen worden ter beoordeling aan de klant teruggestuurd.
Wij dekken niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisselingen van het juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast moeten alle pakketten worden verzonden via een trackable methode, zoals de bevestiging van de Amerikaanse postbevestiging, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verloren verpakkingen.

Alle retourzendingen moeten verzonden worden naar het verzendadres dat wij u mailen. Zodra we het item terug hebben ontvangen, sturen wij uw gevraagde uitwisselingsartikel terug naar u zonder extra verzendkosten in rekening te brengen.
Zodra we uw retourneren ontvangen, geef maximaal 5 werkdagen toe om uw retourzending of uitwisseling te voltooien.

Uitwisseling
Wij accepteren uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en een van onze teamleden zal u helpen. Als u artikelen wilt uitwisselen in een andere stijl, dan dient u uw artikelen voor een teruggave te retourneren (volgens het Retourbeleid) en een nieuwe Bestel voor de stijl die u verkiest.

U moet contact met ons opnemen voordat u de items terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd. Versleten of vieze artikelen worden teruggestuurd naar u.

Wij dekken niet de verzendkosten van de uitwisselingen, u bent verantwoordelijk voor de retourpost en voor de verzendkosten van verzending van de uitgewisselde artikelen terug naar u. Wij raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen naar ons voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.
Bestelling Annulering
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 24-48 uur na het plaatsen van bestellingen, zodat we niet altijd een bestelling kunnen annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat u op dit belangrijke punt kunt begrijpen. Annuleringsverzoeken nadat de bestelling is verzonden, worden behandeld in overeenstemming met ons Retourbeleid.
Terug