Valuta:

Privacy verklaring

We erkennen het belang van de bescherming van de privacy van persoonlijke informatie. We hebben redelijke beleidsmaatregelen en beveiligingsmaatregelen ingesteld ter bescherming van de informatie die u aan ons verstrekt. Wanneer u een account bij ons registreert, geeft u uw toestemming om dergelijke ingediende persoonlijke gegevens te verwerken in overeenstemming met dit privacybeleid.
Dit privacybeleid is van toepassing op alle beschermde persoonlijke gegevens die door ons verzameld, onderhouden of gebruikt worden.

Welke informatie verzamelen we

Wij verzamelen persoonsgegevens van bezoekers die hun gegevens registreren (bijv. Naam, geslacht, adres, telefoonnummer (s), e-mailadres, etc.) om een ​​account aan te maken.

Hoe wij informatie gebruiken die u verstrekt
Als u ons uw persoonlijke gegevens geeft, zullen wij u met deze toestemming gebruik maken van deze informatie om u op de hoogte te houden van onze speciale gebeurtenissen of promoties en / of om eventuele bestellingen te verwerken die u mag plaatsen. Anders kunnen we de informatie die u aan ons verstrekt, alleen gebruiken om onze prestaties te beoordelen en onze diensten aan u te verbeteren of met u te communiceren over uw bestelling.

We delen je informatie met anderen

Wij zullen nooit de namen, adressen, e-mailadressen of andere persoonlijke gegevens van onze klanten aan een entiteit verkopen, verhuren of bekendmaken. Tenzij wij verplicht zijn om dit te doen door de wet of in verband met een wettelijke vordering of procedure.
Terug